Jullie huwelijk

Naast zelfstandig trouwambtenaar voor Yildez Trouwt ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) bij de gemeente Kerkrade, mijn mooie woonplaats met prachtige trouwlocaties. Huwelijken binnen de gemeente Kerkrade voltrek ik uitsluitend vanuit deze functie.


Voor huwelijken en feestelijke ceremonies buiten de gemeente Kerkrade is Yildez Trouwt de perfecte partner. Ik zorg dat de ceremonie op jullie trouwdag jullie liefdesverhaal weerspiegelt door goed naar jullie wensen en verhalen te luisteren. Jullie liefde voor elkaar staat voor mij centraal.


Huwelijksjubileum

Ben je zelf of zijn mensen die je dierbaar zijn 1 jaar, 10, 3×11 of zelfs 50 jaar getrouwd en wil je ze verrassen met een origineel cadeau. Ik maak heel graag een persoonlijke, liefdevolle speech. Indien gewenst aangevuld met een hernieuwde huwelijksbelofte. Willen jullie als kinderen, familie of vrienden een actieve rol. Dit maakt het extra bijzonder!

Herbevestiging (Renewal/vows)

Het is altijd een goed moment om de LIEFDE te vieren! Een ceremonie met een persoonlijke speech waarbij jullie opnieuw of voor het eerst jullie liefde voor elkaar uitspreken. Met kinderen, kleinkinderen of beste vrienden als getuigen of gasten. Dit kan op een feest locatie, de plek waar de vonk oversloeg, in de tuin, of in jullie favoriete restaurant. Alles is hierin mogelijk.


Is jullie huwelijk niet de dag geweest waar jullie van droomden en hebben jullie de wens om nieuwe herinneringen te maken. Of, hebben jullie elkaar nog niet eerder de liefde verklaard in aanwezigheid van de mensen die jullie lief zijn?

Een (her)bevestiging is een geweldig idee!


Geregistreerd partnerschap

Jullie willen voor altijd bij elkaar zijn, nooit meer zonder de ander maar trouwen is niet wat bij jullie ideeën aansluit. Geregistreerd partnerschap is mogelijk de perfecte manier om jullie liefde voor elkaar te bevestigen.

Graag maak ik er een onvergetelijk moment van.

Geregistreerd partnerschap is geen huwelijk maar de belofte heeft evenveel waarde als het huwelijk. Het is net als het huwelijk een wettelijk geregelde en erkende samenlevingsvorm. Het geregistreerd partnerschap kan op een later moment omgezet worden in een huwelijk, terwijl de omgekeerde stap niet mogelijk is.

Trouwen met kinderen

Hoe mooi is het om samen met je kinderen te trouwen. De liefde vieren met je gezin. Mooier wordt het niet.

Zelf geen kinderen, betrek kinderen uit je familie of vriendenkring. Kinderen zijn puur, in het moment, vertederend en zorgen voor extra kleur, humor en spontaniteit. Ik hou er van!

Laat ze de ringen dragen, het bruidsboeket wegleggen of bellenblazen tijdens het JA-woord. Misschien durven ze zelfs een woordje tot jullie te richten of een krabbel of stempel te zetten op de kinderakte. 

Together is a wonderful place to be

Referenties

Deze gelukkige koppels gingen jullie voor!