Beëdigd trouwambtenaar

Naast zelfstandig trouwambtenaar voor Yildez Trouwt ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de gemeente Kerkrade. Mijn mooie woonplaats met prachtige trouwlocaties. Huwelijken binnen de gemeente Kerkrade voltrek ik uitsluitend vanuit deze functie.


Voor huwelijken en feestelijke liefdesceremonies buiten de gemeente Kerkrade is

YildezTrouwt de perfecte keuze. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie wettelijk huwelijk officieel voltrekken in heel Nederland. Is het jullie droom om in het buitenland te trouwen? Ik ga graag met jullie mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken.


Huwelijksjubileum

Ben je zelf of zijn mensen die je dierbaar zijn 1 jaar, 10, 3×11 of zelfs 50 jaar getrouwd en wil je ze verrassen met een origineel cadeau. Ik maak heel graag een persoonlijke, liefdevolle speech. Indien gewenst aangevuld met een hernieuwde huwelijksbelofte. Willen jullie als kinderen, familie of vrienden een actieve rol. Dit maakt het extra bijzonder!

Herbevestiging (Renewal/vows)

Het is altijd een goed idee om de LIEFDE te vieren! Een ceremonie met een persoonlijke speech waarbij jullie opnieuw of voor het eerst jullie liefde voor elkaar vieren en dit delen met de mensen die jullie lief zijn.

Dit kan op elke locatie die jullie maar willen. De plek waar jullie vonk oversloeg, in jullie tuin, jullie favoriete hotel of reisbestemming, tussen de Limburgse wijnranken of een mooi weiland met prachtig Limburgs vergezicht.

Hebben jullie de droom om liefdesgeschiedenis te schrijven samen?

Een (her)bevestiging of liefdesfeest is een geweldig idee!


Geregistreerd partnerschap

Jullie willen voor altijd bij elkaar zijn, nooit meer zonder de ander maar trouwen is niet wat bij jullie ideeën aansluit. Geregistreerd partnerschap is mogelijk de perfecte manier om jullie liefde voor elkaar te bevestigen. Graag maak ik er een onvergetelijk moment van.

Geregistreerd partnerschap is geen huwelijk maar de belofte heeft evenveel waarde als het huwelijk. Het is net als het huwelijk een wettelijk geregelde en erkende samenlevingsvorm. Het geregistreerd partnerschap kan op een later moment omgezet worden in een huwelijk, terwijl de omgekeerde stap niet mogelijk is.

Trouwen met kinderen

Hoe mooi is het om samen met je kinderen te trouwen. De liefde vieren met je gezin. Ik zeg doen!

Zelf geen kinderen, betrek kinderen uit je familie of vriendenkring.

Kinderen zijn puur, in het moment, vertederend en zorgen voor extra kleur, humor en spontaniteit. Laat ze de ringen dragen of bellenblazen tijdens het JA-woord. Misschien durven ze zelfs een woordje tot jullie te richten met mijn hulp of een krabbel of stempel te zetten op de YildezTrouwt kinderakte. 

Together is a wonderful place to be

Referenties

Deze gelukkige koppels gingen jullie voor!