Janna & Hamza

"Yildez heeft onze ceremonies (in zowel Marrakech als Nederland) fantastisch vorm gegeven en wij zijn dan ook nog steeds enorm blij met de keuze die we gemaakt hebben. Zelf hadden we al bepaalde ideeën over hoe wij onze ceremonies vorm wilde geven. In onze gesprekken vooraf hebben we al onze ideeën besproken en zijn er nog nieuwe ideeën ontstaan door de vragen die Yildez ons stelde. Met ieder gesprek werd ons vertrouwen groter en groter en telden we de dagen af totdat het zover was.

De ceremonies zelf zijn onbeschrijfelijk. Yildez heeft onze verhalen op een hele bijzondere manier verteld en hierbij ook al onze lieve vrienden en familie betrokken. Dit maakte het helemaal af.

Lieve Yildez,

Nogmaals 1000x dank voor het zijn van onze Babs/of trouwambtenaar en het vertellen van ons verhaal. Onze liefde voor elkaar heb jij geweldig onder woorden weten te brengen. Als we ooit weer onze geloftes naar elkaar gaan uitspreken hopen we dat jij er dan ook weer deel van uit wilt maken."

Rik & Cindy

Lieve Yildez,

 

We willen graag onze oprechte waardering en dankbaarheid uitspreken voor jouw buitengewone bijdrage aan onze bruiloft op 3 augustus 2023. Als bruidspaar zijn we zo dankbaar dat we jou als onze trouwambtenaar mochten hebben en jouw diensten hebben onze dag echt onvergetelijk gemaakt.

 

Vanaf het allereerste moment dat we met jou in contact kwamen, voelden we ons meteen op ons gemak. Je warme persoonlijkheid en professionaliteit gaven ons het vertrouwen dat we iemand hadden gevonden die onze liefdesverklaring op een unieke en betekenisvolle manier kon leiden. Je hebt uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen en onze liefdesgeschiedenis te begrijpen, wat resulteerde in een ceremonie die helemaal bij ons paste.

 

Het was niet zomaar een bruiloft voor ons. We vierden niet alleen het begin van ons huwelijk, maar ook het hoogtepunt van 18 jaar liefde, avonturen en herinneringen samen. Je hebt op een prachtige manier onze reis als koppel verwoord, met al zijn ups en downs, en hoe we zijn gegroeid en sterker zijn geworden door de jaren heen. De manier waarop je de geschiedenis van onze liefde hebt verweven in de ceremonie, met speciale aandacht voor onze kinderen Emma, Vera en Tom, was hartverwarmend en emotioneel. Het voelde alsof je ons hele gezin bij de ceremonie betrok, en dat betekende ontzettend veel voor ons.

 

Op de dag van onze bruiloft bracht je een geweldige energie en warmte met je mee. Je sprak met passie en oprechtheid, en je woorden raakten niet alleen ons, maar ook al onze gasten. Je hebt de ceremonie persoonlijk en betekenisvol gemaakt, en we zullen die momenten voor altijd koesteren.

 

Daarnaast was je altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en ons te begeleiden door het hele proces van het plannen van de ceremonie. Je flexibiliteit en aandacht voor detail hebben echt het verschil gemaakt.

 

Kortom, Yildez, je hebt onze verwachtingen overtroffen, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor de prachtige ceremonie die je hebt verzorgd. Je bent meer dan alleen een trouwambtenaar; je bent een geweldige persoon en een echte professional.

 

Dank je wel, Yildez, voor het bijdragen aan de mooiste dag van ons leven en het markeren van het begin van een nieuw hoofdstuk in onze liefdesgeschiedenis. We zullen altijd met liefde en dankbaarheid aan jou denken.

 

Heel veel liefs,

 

Rik & Cindy van Loo

Fabio & Claudia

"Lieve Yildez,

Meteen na het kennismakingsgesprek wisten wij dat jij de juiste trouwambtenaar voor ons zou zijn. Het voelde meteen goed. Tijdens de fijne gesprekken voorafgaand aan de bruiloft hebben wij aangegeven dat we onze ceremonie zo persoonlijk mogelijk wilden maken. Ook wilden wij graag dat een aantal familieleden en vrienden hun verhalen konden delen, dit was voor jou allemaal geen probleem. We waarderen het enorm dat jij de tijd hebt genomen om naar ons allemaal te luisteren en dit mee te nemen in het verhaal. Dit heeft het voor ons extra speciaal gemaakt.

Met jou rust en vriendelijkheid heb jij ons vlekkeloos door dit belangrijke deel van onze dag begeleid. Bedankt voor alle tips en het meedenken over de inhoud en opzet van onze ceremonie en zelfs daaromheen. Onze gasten hebben net als wij genoten van jouw prachtige woorden. Je hebt onze verhalen verzameld en in een hele mooie ceremonie bij elkaar gebracht. Hier zullen wij altijd met veel plezier aan terugdenken."

Jennifer & Bas

Lieve Yildez,

Bedankt voor….

Tja, waar zullen wij beginnen?

Voor…alle tijd, aandacht en liefde tijdens de voorbereidingen van onze mooiste dag in onze eigen tuin.

Want jij vertelde ons dat officieel trouwen in onze eigen tuin gewoon kon.

Voor…alle tips en adviezen

Voor…de gesprekken met de mensen die ons lief zijn

Voor…alle geruststellende woorden

Voor…de ‘gouden rand’ om onze huwelijksceremonie

Voor…de tranen van geluk en liefde


Jij zorgde met je bevlogenheid, je passie en je persoonlijkheid dat onze huwelijksdag een dag is geworden om nooit meer te vergeten.

Lisanne & Barry

Lieve Yildez,


Waar moeten wij beginnen? Wij hadden tijdens onze eerste ontmoeting meteen een klik. De persoonlijke aandacht die jij omschreef in je aanpak sloot goed aan bij wat wij zochten.

Dat je echter zo veel tijd, energie en liefde in de voorbereidingen van onze dag zou investeren, hadden wij toen nog niet kunnen bedenken.


Vanaf onze eerste kennismaking tot nu is er een fijn contact, betrokkenheid en een enorme bevlogenheid van jouw kant. Jij bent met ons dit avontuur aangegaan en niets is jou te gek geweest. Zelfs onze naasten waren al allemaal weg van je tijdens hun gesprekjes met jou over ons en Jax (en dit waren er nog al wat haha).


De manier waarop jij onze Jax hebt betrokken bij de ceremonie en in het middelpunt zette was meer dan geslaagd. Jax voelde zich helemaal op zijn gemak. En dan nog de verrassing om onze getuigen te laten spreken tijdens de ceremonie. TE GEK!


Wij hebben genoten vanaf de eerste minuut met jou. Jij bracht alles op een unieke manier samen tot het geweldige eindresultaat. Het was zo fijn om dit samen te doen. Onze ceremonie op 1 juli 2023 was een FEESTJE!


Liefs de Tuipjes

Barry, Lisanne en Jax

Kirsten & Yoeri

"Dank je wel lieve Yildez.

Onze ceremonie was in een woord fantastisch. 

Jij bent een aanrader voor ieder bruidspaar. 

Een trouwambtenaar met een enorme passie en liefde voor het vak. 

De voorbereidingen met jou klopten tot in het kleinste detail. 

Het was voor ons een ceremonie die perfect paste bij onze persoonlijkheden en onze wensen. 

Niemand had dit voor ons beter kunnen doen dan jij!