Mijn werkwijze

Kennismaking

Na ons eerste contactmoment nodig ik jullie graag uit voor een kennismaking. Onder het genot van een drankje luister ik naar jullie verhaal, wensen en ideeën. Leer ik jullie al een beetje kennen en ervaren jullie mijn enthousiasme en open persoonlijkheid. Afspreken bij jullie thuis of op een andere locatie kan natuurlijk ook.

Opdrachtbevestiging

Als jullie een goed gevoel hebben bij onze kennismaking en besluiten dat ik de zelfstandig trouwambtenaar ben die jullie huwelijksceremonie mag leiden volgt de opdrachtbevestiging met een deelfactuur. Als dit formele gedeelte rond is ligt de datum voor jullie huwelijk vast in mijn agenda en gaan wij samen op avontuur. Ik kan niet wachten!

Verdiepingsgesprek

Ik neem ruim de tijd om mij te verdiepen in jullie levensverhaal. Ik ga jullie op een positieve manier 'stalken' met mijn vragen. Ik interview jullie samen en individueel. Ook bestaat de mogelijkheid om in gesprek te gaan met dierbaren, de getuigen of kinderen. Niets is mij te veel om er voor te zorgen dat jullie ceremonie volledig is afgestemd op jullie wensen.

Met jullie persoonlijke liefdesverhaal in de hoofdrol.

Speech schrijven

Vol energie en enthousiasme stort ik me op jullie liefdesverhaal en draait mijn laptop overuren. Alles wat ik in de contactmomenten over jullie verzameld heb, verwoord ik in jullie persoonlijke speech. Geen liefde hetzelfde, geen speech hetzelfde, geen ceremonie hetzelfde.

Vormgeven ceremonie

Ondertussen houden wij contact met elkaar. Zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen. Stem ik desgewenst af met jullie ceremoniemeester en/of weddingplanner en bekijk ik alleen of samen met jullie de trouwlocatie. Ik help graag bij het opstellen van jullie persoonlijke ‘vows’.

De laatste loodjes

Een paar weken voor de grote dag spreken wij alle details nog een keer met elkaar door. Natuurlijk ben ik ALTIJD beschikbaar voor vragen of advies. Ik vind het nu al een voorrecht om met jullie te mogen meedenken en meegenieten. Alles wat jullie nu nog moeten doen is vertrouwen op mijn deskundigheid en ontspannen naar jullie bijzonder dag toeleven.

De ceremonie op de huwelijksdag

Op jullie huwelijksdag ben ik ruim op tijd aanwezig zodat ik alles tijdig kan voorbereiden en de laatste puntjes op de ‘i’ kan zetten. Ik kan niet wachten om in jullie stralende ogen te mogen kijken op deze voor jullie zo bijzondere dag. Ik zeg JA, laten wij het samen gaan doen!

thin

You are my today and all of my tomorrows

Yildez als jullie trouwambtenaar

Organiseren en oog hebben voor detail zit in mijn genen. Luisterend naar jullie verhaal breng ik mijn passie in de praktijk. Wij gaan terug naar het moment waarop jullie liefdesverhaal begint en werken samen toe naar de huwelijksdag. Jullie zijn het stralende middelpunt en daar mag ik voor zorgen.

Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke huwelijksvoltrekking die raakt en bij blijft. Goed en fijn contact met elkaar is waar ik voor sta. Originaliteit, creativiteit, humor en passie zijn mijn drijfveren. Mijn netwerk is groot. Ik ben een creatieve geest en heb al veel huwelijken gezien en meebeleeft. Ook in de rol van ceremoniemeester.


Iedereen wil op jullie trouwdag de liefde voelen en die van jullie vieren.

Referenties

Deze gelukkige koppels gingen jullie voor!